Trouwreportages

Decor voor trouwreportages

De kasteelruïne en haar directe omgeving worden al vele jaren gebruikt als prachtig decor voor trouwreportages. Wij vragen hiervoor een bescheiden tegemoetkoming van 30 € per uur, die wordt gebruikt om het landgoed en de ruïne te onderhouden en te behouden. De meeste professionele fotografen uit de regio zijn bekend met de ruïne als decor en zijn ook op de hoogte van de algemene richtlijnen, zoals hieronder vermeld, maar u kunt zich ook als particulier aanmelden.

(Foto’s op deze pagina zijn afkomstig van Patrick van Mierlo)

Algemene richtlijnen voor het maken van trouwreportages op het landgoed/ruïne te Asten-Heusden

  • Bruidspaar of fotograaf maakt een afspraak voor het maken van de bruidsreportage.
  • De afspraak dient gemaakt te worden via het onderstaande aanvraagformulier
  • Bij aankomst op het landgoed betaalt men 30 euro voordat men begint met het maken van foto’s. Dit bedrag kan men betalen op Kasteellaan 4a, bij afwezigheid in de brievenbus van de SBKA, nummer 12. Deze bevindt zich onder de poort aan de rechterzijde (bij het verlaten van de binnenplaats), tussen het informatiekastje en de overige brievenbussen.
  • U heeft dan toestemming om op het gehele landgoed/ruïne foto’s te maken, met uitzondering van de rechterboerderijvleugel (rechts is met gezicht naar ruïne.)
  • Hierbij wordt u er wel op gewezen om op een goede manier gebruik te maken van het landgoed met ruïne zodat er tijdens het fotograferen niets vernield, of afgebroken wordt.
  • Het maken van foto’s op de diverse locaties gebeurt geheel op eigen risico, de Stichting Behoud Kasteelerfgoed Asten draagt geen enkele verantwoordelijkheid.

Aanvraag trouwreportage

Aanvangstijd
Sluit Menu